1073 BUDAPEST ERZSÉBET KÖRÚT 29.
Szállítási információk

Házhoz szállítási információk

GLS házhoz szállítási díjak Magyarországon belül: 


- Bruttó 0 - 99.999 Ft- rendelési összegig 2.990 Ft.
- Bruttó 100.000 Ft. felett 0 Ft.


Amennyiben munkanapon 12 óráig elküldi megrendelését hiánytalanul(név, cím, telefonszám) és a megrendelt termék raktáron van, akkor a kiszállítás másnap munkaidőben megtörténik, de legkésőbb az azt követő munkanapon.
Amennyiben az adott termék nincs nálunk közvetlenül az üzletben, abban az esetben a szállítási idő megnőhet, a partnereinktől és az adott terméktől függően, ezt kérjük vegyék figyelembe és rendelés előtt érdeklődjenek elérhetőségeink valamelyikén.

Megrendelését a webáruházunkon keresztül adhatja le, a beérkezett rendelését a feldolgozást követően folyamatosan frissítjük, amint a rendelés státuszában változás áll be erről e-mailben értesítjük.
Amennyiben előre nem látható ok miatt a kiszállítás napján nem tudja átvenni a csomagot, akkor a kiszállítást másnap ismét megkísérli a futár. A megrendelés során célszerű megadnia e-mail címét, telefonszámát, hogy szükség esetén a futár fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. E-mailes értesítést minden esetben küldenek a futárszolgálatok.Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.